dimarts, 22 de març del 2011

Rebeldes

"Cuando salí hacia la cegadora luz del sol desde la oscuridad del cine..."


Així és com comença un dels meravellosos llibres en què mai  deixaré de pensar.
Potser alguns ja saben de quin llibre parlo, “Rebeldes”, un fantàstic llibre de Susan E Hilton, que parla sobre els conflictes de carrer, dels joves d’un barri de Nova York. El protagonista que narra la histoòria, és un noi que tot i viure on viu, amb la precària família que té, aspira a més, ja que és un noi amb molta imaginació i és intel·ligent.
He decidit parlar d’aquest llibre, perquè crec que és una gran obra, en què es veu clarament la importància de la lleialtat i molt més de l'amistat, de l’amor que es tenen els uns als altres membres de la banda del protagonista.
Crec que és un aspecte important, ja que francament és l’únic que els queda, vivint entre mil baralles, situacions familiars precàries,  l’únic refugi que els queda són ells mateixos   amb els seus amics, continuant  endavant amb el dia a dia, passi el que passi.

En fi, recomano a tots aquest llibre, i que sapigueu llegir entre línies, el que no es diu, però s’imagina, s’entén, segur que ho sabreu fer, i millor que jo!

PD: Cal dir que hi ha una pel·lícula d'aquest llibre, però bé, sé que abans us llegireu el llibre. Us deixo un video, que no és el trailer oficial, però és un recull d'imatges de la pel·lícula.


Camila Sanint