diumenge, 17 d’octubre del 2010

L'última hora de la setmana

Divendres, a sisena hora, 10 alumnes de primer de batxillerat passem una hora als ordinadors de la bibloteca del nostre institut. Com que és Divendres, tots els alumnes estem desitjant que soni el timbre i disfrutar del cap de setmana que tenim per davant; però abans haurem d'acabar l'última classe de la setmana, literatura universal. La professora ens comprèn, aquesta hora ningú vol fer una classe d'apunts o de teoria, i la millor manera d'aprofitar aquesta hora és fent activitats a l'ordinador, fent un blog. Un blog és una pàgina web on qualsevol persona pot escriure textos de diversos temes, pot explicar qualsevol cosa que se li passi pel cap; història, amor, amistat, literatura, biologia... Depèn de les prefèrencies de la persona.

Els alumnes parlarem de literatura, la que hi ha hagut fins els nostres dies. La clàssica, la medieval... qualsevol curiositat o tema interessant sobre aquesta. Però no penseu que aquest blog serà ple de textos referents a la literatura, no, Nosaltres, adolescents, hi podrem comentar pel·lícules que haguem vist i així recomanar-les, podrem comentar lectures que hàgim llegit i ens hàgin agradat o les mateixes lectures que llegirem durant tot el curs en aquesta classe.

En conclusió, fer una classe de literatura universal a última hora del divendres pot no ser avorrit o cansat, pot ser interessant opinar entre els alumnes sobre diferents temes tractats, i aquests mostrar-los al blog. A mesura que transcurreixi el curs veurem com va funcionant, ara només podem esperar.

Elsa Mateos.