divendres, 15 d’octubre del 2010

LLIBRE O PEL·LÍCULA


Molt sovint ens pregunten si preferim el llibre o la pel·lícula i majoritàriament preferim el llibre donades les descripcions que ens fa l’autor i el poder de la imaginació que fa que cada persona pugui suposar la història que comprèn els personatges, el lloc , l’entorn, etc. de maneres diferents.
Fa dos anys vaig llegir un llibre del qual després van treure la pel·li i va ser dels primers llibres que he llegit que després l’han reproduït cinematogràficament i em va impressionar la quantitat d'escenes que no van reproduir i la forma física dels personatges, ja que me’ls imaginava de diferent manera a l'igual que el lloc i el temps, però en certa manera és apassionant veure les escenes tal com les han volgut representar la cadena cinematogràfica i conèixer per endavant els fets i les reaccions dels personatges, etc. El llibre del que parlo és de la saga Crepuscle, el primer llibre, han fet pel·lícules dels tres primers volums i actualment estic llegint el quart llibre a temps d'acabar-lo abans que facin l'estrena de l'última pel·lícula, A trenc d'alba.
Aquest seguit de llibres, ha sigut un “boom” dins el món dels joves per la revolució que ha causat en el tema de l'amor.