dimarts, 1 de febrer del 2011

LES RELACIONS HUMANES

A vegades podem i solem pensar que tot és per sempre, que quan aconseguim una fita que ens hem proposat, la qual ens ha costat molt d’aconseguir, i les coses ja ens estan prou bé tal i com estan, és impossible de que de cop i volta canviïn. Això mateix passa en les relacions humanes.
Doncs em sap greu si us decebo però no és així. Les relacions poden canviar del dia a la nit, tan sols amb un simple gest com pot ser tancar els ulls i tornar a obrir-los. Tots hem experimentat alguna vegada l’amor o algun sentiment semblant. 
Estimem a la nostra família, als nostres amics i tots aquells que dia a dia estan al nostre costat i ens fan companyia, i ells també ens estimen, tot i que cal dir que cada persona té una manera d’estimar. Un altre tipus d’amor és aquell que no s’assembla gens a tots els altres amors anteriors. Aquest és un sentiment intens i únic, que es  sent només per a algú especial.
A tots ens agrada estimar i ser estimats. Quan sentim que algú ens estima estem de més bon humor i enfoquem la vida més positivament. Qualsevol tipus d’ amor o amistat ens ajuda a sentir-nos importants, recolzats, segurs i protegits.
Tot i així, les relacions són bastant fràgils, tant les amoroses com les que no ho son. Per tal de que durin s’han de  cuidar, i poden acabar malament si no és treballen bé per tal de que perdurin. Pot ser que els interessos de ambdues persones vagin canviant a mesura que anem creixent, o que els nostres objectius siguin diferents i arribi un punt que ens facin separar.
Malgrat que algunes relacions acabin, també en comencen altre de noves que ens aporten moltes coses bones i ens fan aprendre el sentit de la vida. No hem de deixar que aquestes coses que ens passen tot sovint, ens afectin i ens perjudiquin.


Carla Linares.

1 comentari:

Marta H ha dit...

És molt interessant tot el que dius i tens raó.
Hem de valorar l'amistat perquè no sabem el que tenim fins que no ho perdem.