diumenge, 5 de juny del 2011

-Un seguit de desgràcies catastròfiques-

Sabeu aquelles obres que són diferents a la resta, que són originals, extravagants, que narren històries extraordinàries que se surten de la normalitat, aquelles que recordes tota la vida, i de les que per sort o per desgràcia acaben fent una pel•lícula? Doncs aquest llibre n’és una d’elles.

Ja des del començament del llibre, a la contraportada, com a les primeres imatges de la peli, l'autor ens deixa ben clar que no és un llibre de la típica història feliç on tot comença i acaba bé, sinó que ja des de l'inici ens mostra una temàtica força extravagant, trista però alhora increïble. Ara per tant, toca explicar de què va l’obra, doncs bé, narra la història de tres nois que queden orfes, i que com que cap dels tres és encara major d’edat, han d’anar passant per una sèrie de familiars llunyans que cuiden d’ells, però n’hi ha un que repeteix, ja que aquests orfes han heretat una gran fortuna dels seus pares i fins que la filla gran no compleixi 18 anys, no la poden ni veure. Però l’oncle Olaf(el dolent de la pel•lícula) està boig per aconseguir aquests diners i farà l’impossible per destruir els hereus i quedar-se amb la fortuna, així doncs, aquest llibre tracta de com aquests orfes amb les seves increïbles capacitats aconsegueixen sortir-se’n.

Finalment, dir que recomano molt aquest llibre a l'igual que la peli de la que n’acabareu al•lucinats, perquè ja des del començament et captiva.

Llibre: Un seguit de desgràcies catastròfiques, de Lemony Snicket



Per veure el lloc web de la pel•lícula cliqueu AQUI.

Judit F.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ma ancanta aket llibra es vunisim igual ke la peli :P:)